Ontstaan vanuit passie voor koffie “het zwarte goud” is in 2018 World of Coffee and Beans opgericht. Een combinatie van mobile espressobar met een koffiebranderij. Een uniek concept; truck naar eigen ontwerp gebouwd en ingericht om volledig zelfstandig zonder water en energie van derden te kunnen functioneren.

Met dit unieke concept is het mogelijk om op plaatsen waar geen stroom voor handen is toch te kunnen draaien.

 

In 2018 deed de gelegenheid zich voor om van een baan in loondienst, verder te gaan als zelfstandige. De fascinerende wereld achter koffie als drank te kennen, van oorsprong tot eindproduct is wat mij altijd al bezig hield. En wat is er nog mooier om van je passie je beroep te kunnen maken?! Van koffie inkopen, smaak bepalen door zelf te branden, tot verkoop is het hele proces in eigen hand. Hierdoor kunnen wij onze klanten altijd de meeste verse koffie aanbieden en dat proef je. 

 

Ondertussen hebben veel klanten de vers gebrande koffie geproefd en zijn erg enthousiast.  Zelf raken wij steeds enthousiaster van klanten die terugkomen voor de “heerlijke koffie” en durven te experimenteren met smaak en kleur en klanten die onze koffie ook thuis en op het werk willen drinken. 

 

World of Coffee & Beans werkt uitsluitend met biologisch afbreekbare materialen zoals PLA plastic en  papieren bekers ( biologisch afbreekbaar en composteer baar ) .

 

Meer weten over: